Informatie

Winmau Accessoires 

Toont 1 - 5 van de 5 items
 • Winmau Sports Towel White 30x30cm

  € 9,95
  In voorraad
 • Het Whizlock systeem wordt gezien als het beste flight lock systeem. Het Whizlock systeem is bedacht door topdarter Simon Whitlock. Doordat deze de caps de shaft beschermen gaan de shafts langer mee en zijn de kansen op hogere scores groter doordat de pijlen langs de shaft geleid worden.

  € 14,95
  In voorraad
 • Simon Whitlock, de meest prestigieuze finisher, heeft een deel van zijn geheim onthuld - hij gebruikt Wizard Mighty Grip. Het Winmau Wizard Mighty Grip poeder is een thermoplastisch materiaal dat aan je vingers bindt, waardoor je de best mogelijke grip krijgt die uren duren. 

  € 16,95
  In voorraad
 • Met de Winmau SightRight 2 kun je in 4 makkelijke stappen een perfect dartzicht krijgen. Door gebruik te maken van de SightRight 2 kun je de exacte werpplaats bij de oche gebruiken, veel darters mikken onbewust op de 5 of 1 terwijl er gedacht wordt dat er op de triple 20 gemikt wordt.

  € 21,95
  In voorraad
 • Dit apparaatje kan gemakkelijk aan je muur of kabinet gemonteerd worden, dit zal dan een laserstraal op de vloer of mat projecteren zodat u altijd op de juiste afstand staat. De Winmau Laser Oche is gemakkelijk verstelbaar. Wordt geleverd met 2 schroeven en 2 pluggen. Werkt op 2 AA Batterijen welke niet zijn inbegrepen.

  € 39,95
  In voorraad
Toont 1 - 5 van de 5 items